• E mërkurë / Jan-26 00:52
  • Kontakt
Lajmet Flash
  • znj.Sinani viziton B.L.Miratoc, i njofton për projektet e qeverisjes së re dhe evidenton kërkesat aktuale të tyre

znj.Sinani njofton se është zgjidhur problemi për kompanitë transportuese të kamionëve të L.Preshevës për tu futur në Rep. e Kosovës

znj.Sinani njofton se është zgjidhur problemi për kompanitë transportuese të kamionëve të L.Preshevës për tu futur në Rep. e Kosovës

z.Nagip Arifi është takuar me kryetarin e Kamenicës dhe kryetarin e Gjilanit

z.Nagip Arifi është takuar me kryetarin e Kamenicës dhe kryetarin e Gjilanit

​Kryetari i Bujanocit i kërkon Kurtit të rishikohen masat për hyrje-dalje në Kosovë

​Kryetari i Bujanocit i kërkon Kurtit të rishikohen masat për hyrje-dalje në Kosovë

znj.Sinani uron fillim javë të qetë me fotografi të bukura të fëmijëve që rrëshqasin në borë në fshatin Corroticë

znj.Sinani uron fillim javë të qetë me fotografi të bukura të fëmijëve që rrëshqasin në borë në fshatin Corroticë

znj.Sinani fton qeverinë e Kosovës ta shqyrtojë vendimin për të lehtësuar lëvizjen e lirë të qytetarëve të Luginës së Preshevës

znj.Sinani fton qeverinë e Kosovës ta shqyrtojë vendimin për të lehtësuar lëvizjen e lirë të qytetarëve të Luginës së Preshevës

Lajmet e fundit