• E mërkurë / Nov-13 06:41
 • Kontakt
Lajmet Flash
 • Tabelat e mençura pjesë e edukimit në shkollën fillore në fshatin Miratoc
 • Përfaqësues të ambasadës Britanike vizitojnë komunën e Bujanocit
 • Një vit ushqim falas për nxënësit në shkollën fillore ''Dituria'' në fshatin Bukurocë
 • Nënshkruhen 97 kontrata për bizneset e vogla me vlerë prej 10 milionë dinarë
 • Sh. K “Dituria” në Bujanoc promovon librin e autorit, Harbin Veseli, me titull “Fjalë të vona”
 • Nebojsha Arsiq rizgjidhet kryetar i Komunës së Medvegjës-shqiptarët nuk do të jenë pjesë e pushtetit lokal të Medvegjës
 • Nxënësit shqiptarë të Luginës së Preshevës, do të jenë pjesë e “Shkollave të shekullit XXI”
 • PVD: Përjashtimi i shqiptarëve nga Medvegja çështje që kërkon përfshirjen e Ambasadave Perëndimore
 • Znj.Ardita Sinani i përgjigjet letrës që i kishte dërguar z.Shqiprim Arifi
 • ''Saba Bellça'' akuzon Shqiprim Arifin për diskriminim, korrupsion dhe shkelje të ligjit

Fondi Humanitar Corrotica ka organizuar takimin vjetor të rradhës me të gjithë bashkëfshatarët nga Corrotica që jetojnë dhe veprojnë në diasporë.

Fondi Humanitar Corrotica ka organizuar takimin vjetor të rradhës me të gjithë bashkëfshatarët nga Corrotica që jetojnë dhe veprojnë në diasporë.

Medreseja e Luginës së Preshevës Manifestim tradicional kushtuar Ditëlindjes së Muhammedit s.a.v.s.

Medreseja e Luginës së Preshevës Manifestim tradicional kushtuar Ditëlindjes së Muhammedit s.a.v.s.

Kampanjë vetëdijësuese për ‘Sarillikun’

Kampanja vetëdijësuese është bërë me qëllim ngritjen e vetëdijes për Hepatitis A apo siç është e njohur në popull ‘Sarrillëku’’.

KKSH: Tani me strategji përballë institucioneve

KKSH: Tani me strategji përballë institucioneve

Medreseja e Luginës së Preshevës organizon Manifestim tradicional kushtuar Ditëlindjes së Muhammedit s.a.v.s

Medreseja e Luginës së Preshevës organizon Manifestim tradicional kushtuar Ditëlindjes së Muhammedit s.a.v.s

Lajmet e fundit