Lajmet Flash
  • Tabelat e mençura pjesë e edukimit në shkollën fillore në fshatin Miratoc
  • Përfaqësues të ambasadës Britanike vizitojnë komunën e Bujanocit
  • Një vit ushqim falas për nxënësit në shkollën fillore ''Dituria'' në fshatin Bukurocë
  • Nënshkruhen 97 kontrata për bizneset e vogla me vlerë prej 10 milionë dinarë
  • Sh. K “Dituria” në Bujanoc promovon librin e autorit, Harbin Veseli, me titull “Fjalë të vona”
  • Nebojsha Arsiq rizgjidhet kryetar i Komunës së Medvegjës-shqiptarët nuk do të jenë pjesë e pushtetit lokal të Medvegjës
  • Nxënësit shqiptarë të Luginës së Preshevës, do të jenë pjesë e “Shkollave të shekullit XXI”
  • PVD: Përjashtimi i shqiptarëve nga Medvegja çështje që kërkon përfshirjen e Ambasadave Perëndimore
  • Znj.Ardita Sinani i përgjigjet letrës që i kishte dërguar z.Shqiprim Arifi
  • ''Saba Bellça'' akuzon Shqiprim Arifin për diskriminim, korrupsion dhe shkelje të ligjit

''Saba Bellça'' akuzon Shqiprim Arifin për diskriminim, korrupsion dhe shkelje të ligjit

''Saba Bellça'' akuzon Shqiprim Arifin për diskriminim, korrupsion dhe shkelje të ligjit

Klubi futbollistik i femrave Presheva vazhdon serine e fitoreve

Klubi futbollistik i femrave Presheva vazhdon serine e fitoreve

Znj.Ardita Sinani i përgjigjet letrës që i kishte dërguar z.Shqiprim Arifi

Znj.Ardita Sinani i përgjigjet letrës që i kishte dërguar z.Shqiprim Arifi

PVD: Përjashtimi i shqiptarëve nga Medvegja çështje që kërkon përfshirjen e Ambasadave Perëndimore

Përjashtimi i shqiptarëve nga Medvegja çështje që kërkon përfshirjen e Ambasadave Perëndimore.

Nxënësit shqiptarë të Luginës së Preshevës, do të jenë pjesë e “Shkollave të shekullit XXI”

Nxënësit shqiptarë të Luginës së Preshevës, do të jenë pjesë e “Shkollave të shekullit XXI”

Lajmet e fundit