Komuna e Preshevës dhe Bujanocit të dielën do të mbeten pa energji elektrike

Komuna e Preshevës dhe Bujanocit të dielën do të mbeten pa energji elektrike

Për shkak të punimeve në objektet energjetike, të dielën, më 26 qershor 2022, e gjithë zona e Komunës së Preshevës do të mbetet pa energji elektrike në periudhën prej orës 08:00 deri në ora 10:30, ndërsa zona e Komunës së Bujanoci do të mbetet pa energji elektrike në periudhën prej orës 10:00 deri në ora 10:30.