Lajmet Flash
  • Këshilltarët shqiptarë të Luginës së Preshevës me deklaratë të përbashkët politike
  • REAGIM nga Kuvendi i Këshilltarëve Shqiptarë të Luginës së Preshevës në seancën e mbajtur më 14.07.2018
  • Rtv Aldi ka përmbyllur me sukses ciklin e emisioneve sportive kushtuar kampionatit botëror ''Rusia 2018''
  • Me ftesë nga Këshilli Organizativ i ''Takimeve të Vendlindjes'' kryetari Arifi ka vizituar fshatin Sefer
  • KKSH përshëndetë dhe mbështetë aprovimin e Deklaratës Politike dhe të Reagimit nga Kuvendit Këshilltarëve Shqiptarë
  • Një ambient i ngrohtë për takimet e fëmijëve me prindër të ndarë
  • Më datë 22.07.2018 B.L në Rahovicë do të organizohet: TUBIMI I QYTETARËVE lidhur me zgjedhjen e Pleqësisë
  • A po kërkon Lugina përfshirje në dialogun me Serbinë? Flet kryetari i Preshevës
  • Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Z.Shykri Ymeri takim me rektorin e UM-Tiranë
  • Të premten përurohen katër libra të poetit Jashar Esati nga fshati Miratoc

A po kërkon Lugina përfshirje në dialogun me Serbinë? Flet kryetari i Preshevës

Në fazën finale të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë mund të jenë të përfshirë edhe shqiptarët nga Lugina e Preshevës.

Të premten përurohen katër libra të poetit Jashar Esati nga fshati Miratoc

Lajmërohen të gjithë anëtarët e Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë)...

Një ambient i ngrohtë për takimet e fëmijëve me prindër të ndarë (Video, Foto)

Prindërit janë të mirëpritur që të takojnë fëmijët e tyre për disa orë brenda ambientit të Qendrës për punë sociale...

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Z.Shykri Ymeri takim me rektorin e UM-Tiranë (Foto)

Rektori i Universitetit të Mjekësisë, Prof.Dr. Arben Gjata, zhvilloi një takim me Kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Z.Shykri Ymeri ...

Njoftim për zgjedhjen e Pleqësisë së Bashkësisë lokale në Rahovicë

Njoftim për zgjedhjen e Pleqësisë së Bashkësisë lokale në Rahovicë...

Lajmet e fundit