Mposhtet kampioni i shumfishtë ZFK Radnicki në Nish nga K.F.F.Presheva-Bujanoci

Mposhtet kampioni i shumfishtë ZFK Radnicki në Nish nga K.F.F.Presheva-Bujanoci

 Kff P.B sot luajten  ndeshje si mysafir ku për kundërshtarë kishin Zfk Radnicki nga Nishi.

Lojë e bukur u zhvillua që nga fillimi i ndeshjes, në frymën e Fair Play nga dy ekipe, pasi që kundërshtari ishte një ekip me traditë në futbollin e femrave në Serbi.

Ekipi KFF Presheva -  Bujanoci që nga fillimi i lojës , tregoi se ka vendosshmëri të madhe për të dalë fituese nga kjo lojë.

Që nga  fillimi  futbollistet  zhvilluan një lojë me pasime të sakta , dhe rezultati 2:3 e dëshmon lojën e ekipit qe tashmë arriti fitore si mysafire ndaj ekipit që kryeson tabelën.

Rezultati përfundimtar   ZFK Radnicki Nish 2:3  KFF PB.