Ronaldo shkakton polemika në Itali, udhëton drejt Dubait për Krishtlindje

Ronaldo shkakton polemika në Itali, udhëton drejt Dubait për Krishtlindje

Ylli i Juventusit, Cristiano Ronaldo thuhet se ka udhëtuar drejt Dubait për Krishtlindje dhe rregullat e ndryshme për lojtarët e futbollit kanë shkaktuar polemikë.

Sipas mediumit La Gazzetta dello Sport, super ylli portugez ka vendosur të kalojë pushimet e tij në Dubai pa karantinë.

Ky raport pretendon se Ronaldo nuk do të jetë lojtari i vetëm i Juventusit që largohet nga Torino dhe Italia këto Krishtlindje.

Tre ose katër shokë të tjerë të ekipit kishin të njëjtën ide, duke fluturuar për në vendet paralajmëruese dhe më pak kufizuese shkaku i masave të COVID-19.

Gazeta zbulon se futbollistët nuk kanë të njëjtat probleme për t’u kthyer në punë në Itali, pasi dekreti parashikon që ata që kthehen nga jashtë midis 21 dhjetorit dhe 6 janarit duhet të qëndrojnë të izoluar.

Por, futbollistët mund të stërviten të izoluar, me teste të rregullta të shtupave dhe të kenë kontakt vetëm me grupin e ekipit, duke kryer prova të rregullta në ditët pas kthimit të tyre.

Diskutimi për pushimet e lojtarëve tashmë ka filluar, në një kohë kur shumë familje në Itali nuk do të jenë në gjendje të bashkohen.