• E mërkurë / Sep-23 21:24
  • Kontakt

Drejtori i kopshtit zoologjik-Shkup i bëri like postimit: Shqiptarët janë indianë!

Drejtori i kopshtit zoologjik-Shkup i bëri like postimit: Shqiptarët janë indianë!

Drejtori i kopshtit zoologjik të Shkupit, Gjorgji Galetanovski-Chombe, postoi një “like” në një postim në Facebook ku siç nënvizohet shkruante se shqiptarët janë indianë.

Ai në profilin e tij në rrjetet sociale ndau fotografi nga bulevardi “Cvetan Dimov” të Çairit, ku janë vendosur barrikada betoni në mes të rrugës, për të evituar kaosin e trafikut të dendur në këtë zonë të banuar me shumicë shqiptare.

Në pamje të parë, nuk ka asgjë befasuese në njoftimin për të cilën ai shkroi “çfarë gjëje e bukur”, por ajo që e befason me të vërtetë drejtorin e institucionit më të vizituar në qytet, është reagimi i tij me një “like” në një koment në të cilin ai shkruan se trotuaret konkrete janë “perfekte për indianët” .

Galetanovski është një kuader partie dhe anëtar i KE i organizatës së qytetit të LSDM-së. Ai më pas përmes një reagimi ka thënë se me gabim i ka bërë like një komenti në murin e tij dhe se është tërhequr më pas. Ai po ashtu ka shtuar se nuk ka fyer dhe nuk fyen bashkëqytetarët e tij, dhe se në këtë ardhmen do të shlyejë komente të tilla.