28 rregullat e veshjes që të gjithë duhet t’i dimë

Janë disa rregulla të pashkruara të cilat të gjithë duhet t'i dimë...

Veshja juaj simbolizon karakterin tuaj.

Duke filluar nga mbathja e çizmeve, pastaj edhe të rrobave, që stili juaj të jetë me të vërtetë i mirë, ju duhet të keni me të vërtetë një pritje të veçantë për veten, njejtë sikurse kërkesat dhe dëshirën për të qenë ‘in’.

Shikoni videon më poshtë.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48