Pesë arsye pse të lindurit në mars janë të veçantë!

Pesë arsye pse të lindurit në mars janë të veçantë!

Ditëve gri të dimrit po i vjen fundi dhe era e pranverës  ndihet në ajër. Parqet mbushen me lule dhe dielli vjen për të qëndruar  gjatë. A s’është marsi muaji perfekt për t’u bërë mama?!

Jo vetëm kaq, por bebet e lindura në këtë muaj janë të veçantë për shumë arsye të tjera, që i gjeni më poshtë

1. Urime. Me shumë mundësi, ju jeni lideri i ardhshëm i korporatës

Bebet e lindura në mars, kanë më shumë gjasa të jenë drejtues kur të  rriten. Sipas studimeve, një përqindje e lartë e CEO-ve ka lindur në  mars.

2. Janë optimistë të lindur!

Një studim i bërë në 2014-ën, arriti në përfundimin se bebet e  lindura në mars janë shumë optimistë. Këndvështrimi i tyre për jetën,  është gjithnjë optimist!

3. Marrëdhëniet me gjumin s’janë dhe aq të mira

Fëmijët e lindur në pranverë ose verë zakonisht shkojnë në shtrat më  vonë se të lindurit në dimër ose vjeshtë. Kjo shpjegon pse bebushi yt i  lindur në mars, ka qejf t’i qëndrojë larg shtratit.

4. Do t’i përkasin shenjës së Peshqve ose Dashit

Të dyja njihen për vendosmërinë dhe pasionin. Bebet e lindura nga 1  deri në 20 mars njihen si Peshq optimistë, kurse të lindurit pas 20  marsit janë zyrtarisht fëmijë pranvere të shenjës së Dashit. Deshët  njihen për energjinë, pasionin dhe impulsivitetin e lindur!

5. Kanë më pak gjasa të jenë miopë ose të vuajnë nga astma

Marsi sjell bebusha me imunitet të fortë!