Shqiprim Arifi: ''Edukatoret e qëndrimit ditorë pijnë cigare dhe përzhitin vo dhe speca, nuk i edukojnë nxënësit'

Shqiprim Arifi: ''Edukatoret e qëndrimit ditorë pijnë cigare dhe përzhitin vo, nuk i edukojnë nxënësit'

Kryetari i komunës së Preshevës në seancën e kuvendit komunal në Preshevë ka hedhur akuza ndaj udhëheqësit të qendrës për punë sociale i cili udhëhiqet nga drejtori nga rradhët e LR-PDSH-së z.Liridon Latifi, ku ka kritikuar edukimin që bëhet në "Qëndrimin ditorë'' që është për personat me nevoja të veçanta.

z.Arifi ka kritikuar institucionin ku është shprehur se ''aty pijnë cigare si dhe përzhisin vo''