Këto fshatra të Komunës së Preshevës më 28 gusht nuk do të kenë rrymë elektrike

Këto fshatra të Komunës së Preshevës më 28 gusht nuk do të kenë rrymë elektrike

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, më 28 gusht 2019, në Komunën e Preshevës disa vendbanime do të mbeten pa energji elektrike prej ora 09:00 deri ora 12:00.

Vendbanimet që nuk do të kenë rrymë janë:

Fshati Raincë, Corroticë, Bukuroc, Shoshajë, Bukoc dhe Gosponicë