Ja çfarë duhet të bëni në rast se iu digjet goja nga ushqimi

Ti e njeh shkëlqyeshëm atë lloj ndjesie.

Të kanë dalë lot nga sytë sapo ke futur në gojë lugën me supë. I mbajte erë, dukej e shijshme, e vure në gojë dhe qiellza të mori flakë.

Ja tre këshilla për një rikuperim të shpejtë.

-Thith një tub akulli. Ky do ta mpijë dhembjen.

-Kthe një gotë me qumësht të ftohtë. Do të veshë indet ndijorë dhe do të mbrojë nga dëmtimi i mëtejshëm.

-Ha bukë të butë dhe ushqime me temperaturë të freskët për disa ditë.

Ke bërë mjaftueshëm.