Kujdes nga ky parazit kur laheni në lumenj, mund t’iu ngjitet në organin gjenital

Kujdes nga ky parazit kur laheni në lumenj, mund t’iu ngjitet në organin gjenital

Çfarë ka më të bukur bukur se sa një notim i qetë në ndonjë liqe, duke lënë trupin në kujdes të ujit?

Megjithatë, ekziston një akafshë parazitare që banon në liqene dhe lumenj të caktuar, i cili ushqehet me mishin e penisit, transmeton lajmi.net.

“Naked Lunch”, paraziti, u zubulua në vitin 1959, të cilit iu studiua cikli jetës.

Ajo çfarë dihet për të është se Candiru është nga familja e mustakëve dhe konsiderohet si një qenie parazitare.

Ai jeton kryesisht në ujëra të ëmbla dhe mund të gjendet në Bolivi, Brazil, Kolumbi, Ekuador dhe Peru.

Ende nuk dihet nëse i njëjti parazit mund të jetojë edhe në ujërat e ëmbël të viseve shqiptare.