• E mërkurë / Aug-17 06:46
  • Kontakt

KKZ shpallë rezultatet preliminare, 2 njësi pritet të shkojnë në rivotim për shkak se ka pasur më shumë fleta në kuti të votimit se sa votues

KKZ shpallë rezultatet preliminare, 2 njësi pritet të shkojnë në rivotim për shkak se ka pasur më shumë fleta në kuti të votimit se sa votues

Komisioni Komunal Zgjedhor ka marrë vendim mbi vërtetimin dhe shpalljen e rezultateve preliminare të zgjedhjeve për këshilltarë të Kuvendit Komunal të Preshevës të mbajtura më 28 mars 2021.

Partitë politike kanë të drejtë ankese deri 24 orë pas mbylljes së vendvotimeve, ku sipas informacioneve të Rtv Aldi, pritet që njësia zgjedhore në fshatin Bushtran dhe Caravajkë të shkojë në rivotim edhe një herë për shkak se në kutinë e votimit janë gjetur më shumë fletvotime se sa ka pasur votues.

Ky është vendimi i KKZ-së