z.Kamberi takohet me Ambasadorin e Rep. së Shqipërisë në Beograd Sh.T. Bardhyl Canaj

z.Kamberi takohet me Ambasadorin e Rep. së Shqipërisë në Beograd Sh.T. Bardhyl Canaj

Postimi i plotë i deputetit z.Shaip Kamberi:

I kënaqur të mirëpres në vizitën e tij të parë që pas akreditimit, bashkë me bashkëpunëtorë të mi, Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Sh.T. Bardhyl Canaj!

Nevoja e koordinimit në mes të Ambasadës Shqiptare në Beograd me spektrin politik shqiptar në Luginë të Preshevës, për të adresuar çështjet me rëndësi e diskriminimin konstant është eminente! 

Ndërkombëtarizimi i çështjes së Luginës së Preshevës, për të shpërfaqur padrejtësitë me të cilat po përballen shqiptarët e Preshevës, Bujanocit e Medvegjës, kërkon sinkronizim e koordinim mes nesh. 

Pasivizimi i adresave ishte një tjetër temë e takimit.

Bashkëpunimi i shkëlqyer me Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Beograd do vazhdojë në betejën tonë konsistente për të drejtat tona kolektive! 

Impelmentimi në plotni i Planit 7 pikësh duhet të jetë piknisje e afirmimit të të drejtave dhe përmirësimit të gjendjes së shqiptarëvë në Luginë të Preshevës!