Donjeta e ashpër në ring por nuk ia doli Tokio 2020

Donjeta e ashpër në ring por nuk ia doli Tokio 2020

Donjeta e cila garoi në kategorinë 57-60 kg, ishte mjaft aktive në gjithsejtë 3 raundet e zhvilluara, megjithatë edhe kundërshtarja ishte mjaft e shpejtë në ring dhe ia doli të jap më shumë goditje.

Donjeta ishte ftuar nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike Tokio2020.