''Miqtë e Amerikës'' i dhurojnë z.Mustafa simbolin kombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës

''Miqtë e Amerikës'' i dhurojnë z.Mustafa simbolin kombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Me moton AMERIKA E PARA, sot e vazhduam aktivitetin - dhurimi i një sasie të simbolit kryesor amerikan - flamuri miqve, personaliteteve e përkrahësve moral të Shoqatës "Miqtë e Amerikës".

Për përkrahjen e vazhdueshme morale dhe pjesmarrje në aktivitete tona pak më parë ia dhurova flamurin ish kryetarit të Preshevës z. Ragmi Mustafa.

Me z. Mustafa gjat takimit bisedum për shum tema me karakter shtetëror e nacional.

Aktiviteti do të zgjasë deri pas inaugurimit të Presidentit të zgjedhur të SHBA Joe Biden (20 janar 2021).

Shoqata Miqtë e Amerikës 13.01.2021