Jaffa Champion edhe në Denner të Zvicrës!

Jaffa Champion edhe në Denner të Zvicrës!

Arrihet marrveshja e madhe mes kompanis Fluidi Corporation dhe Denner të Zvicerrës, nga sot e tutje produktin e kompanis Fluidi Corporation ( Jaffa Champion ) mund ta gjeni edhe në një ndër rrjetet më të mëdha të zingjirëve të marketeve në Zvicërr “DENNER”.