PSG insiston që nëse Reali do Neymar duhet t’ia jap atyre Viniciusin

PSG insiston që nëse Reali do Neymar duhet t’ia jap atyre Viniciusin

Real Madrid i është thënë se në çdo marrëveshje tinejxheri brazilian do të kërkohet

Paris SAint-Germain ka insistuar që Vinicius Jr është përfshirë në marrëveshjen Real Madrid për Neymar dhe nuk do të këtë marrëveshje pa të, raporton AS.

Kampionët e Ligue 1 kanë qenë të interesuar që një kohë për Vinicius për disa kohë, madje para se aty të jetë drejtor sportiv me Leonardon.

PSG ka kërkuar tinejxherin tri herë dhe ishte refuzuar.

Real Madridi nuk dëshiron ta përfshijë atë në këtë moment.