Dua Lipa: Ëndrra po më bëhet realitet me Sunny Hill Academy

Dua Lipa shumë krenare që po mund të ndihmoj të rinjtë e Kosovës.

Dua Lipa ka arritur në konferencën për media para fillimit të ‘Sunny Hill Festival’  ku është shprehur shumë e lumtur dhe krenare që dom mund t’i ndihmoj fëmijëve kosovar me ‘Sunny Hill Academy.

Dua për gazetarët tha: “Faleminderit që po na jepni ndihmesë që të bëjmë festivalin në Prishtinë. “Sunny Hill Academy” ka qenë një ëndërr e madhe që të rinjtë të vijnë në shprehje talentin e tyre dhe kjo do të jetë një bazë për t’u jap mundësi atyre. Tash po e shoh që po bëhet realitet dhe ndihem krenare. Ne kemi ëndërruar gjëra të mëdha. Ky është projekt i madh”.