Zyrtare: Klubi futbollistik Dinamo nga Vranja transferon lojtarin Xhavit Veliun nga K.F.Lugina

Zyrtare: Klubi futbollistik Dinamo nga Vranja transferon lojtarin Xhavit Veliun nga K.F.Lugina

Lojtari i Shkolles së futbollit Lugina edhe zyrtarisht është transferuar në Dinamo Vranje , i lindur në Preshevë datlindja 2002, 17 vjeçarë, ka zhvilluar 10 ndeshje me skuadren Senior kurse me kategori Pionir 30 ndeshje tani më bënë pjesë në Klubin futbollistik Dinamo Vranje

Klubi futbollistik Lugina faleminderon Xh.Veliun për kontributi që ka dhënë dhe i dëshiron suksese në karrier.

Tradita vazhdon, puna e trajnera po vlersohet qdo ditë e më shumë.

K.F.LUGINA KRENARIA E QYTETIT PRESHEVËS