Ardita Sinani: ''Pozita e shqiptarëve të Luginës së Preshevës është temë e diskutimeve në çdo takim!'' (FOTO)

Ardita Sinani: ''Pozita e shqiptarëve të Luginës së Preshevës është temë e diskutimeve në çdo takim!''

Gjatë takimeve të mbrëmshme dhe të sotme në Washington, në Kongres me figura të shumta si ishkongresmen dhe kongresmen si psh. Kevin McCarthy, me Ambasadoren shtetërore dhe ishkongeristen me prejardhje arbëreshe Connie Morella( Constance Albanese) si dhe me anëtarët e Ligës Qytetare Shiptaro-Amerikane!

Gjatë tërë kohës ishim të shoqëruar nga Joe Diogardi. 

Pozita e shqiptarëve të Luginës së Preshevës është temë e diskutimeve në çdo takim!