Arifi:Shumë shpejt presim lajm të mirë për banorët e fshatit Miratoc rreth hapjes së kufirit Miratoc - Llojan (VIdeo)

Arifi:Shumë shpejt presim lajm të mirë për banorët e fshatit Miratoc rreth hapjes së kufirit Miratoc - Llojan

Kryetari i Komunës Shqiprim Arifi gjatë vizitës së tij në bashkësinë lokale Miratoc ku në këtë vizitë banorët e këtij fshati shpalosën nevojat e tyre dhe punët me prioritet.

 Z.Arifi ofroi mbështetjen e pushtetit në projektet që i sheh si prioritet mirëpo gjatë fjalimit të tij ai gjithashtu tha se ''Ne gjithashtu ditëve në vazhdim presim dhe një lajm të mirë për qytetarët e kësaj bashkësie lokale në drejtim të kufirit Miratoc-Llojan, siç po e shihni edhe vet lëvizjet e ushtrisë kufitare që po bëhen, ne shpresojmë që së shpejti do të hapet dhe kufiri Miratoc-Llojan ashtu siç është dhe e premtuar'' tha ndër të tjerash kryetari i komunës Shqiprim Arifi për Rtv Aldi.

Lajmin mund ta ndiqni në videon e publikuar nga minuta e 3:25 deri 3:52.