Kryetari i komunës së Preshevës pjesë e takimit të oragnizuar nga kryetari i Gjilanit z.Lufti Haziri

Kryetari i komunës së Preshevës pjesë e takimit të oragnizuar nga kryetari i Gjilanit z.Lufti Haziri...

Sot mora pjesë në takimin e organizuar nga kryetari komunës Gjilanit z. Lutfi Haziri, ku morrën pjesë edhe kryetarët e partive opozitare të komunës së Preshevës dhe Bujanocit, temë e diskutimit ishte përfshirja e Luginës Preshevës në dialogun Kosovë - Sërbi.

Ia paraqita kryetarit Haziri qëndrimin tonë rreth përfshirjes së Preshevës në këtë dialog si dhe të drejtat e shqiptarëve të këtij vendi që duhet të realizohen.

NDRYSHIMI PO NDODH!

Ky është postimi i kryetari të komunës në fb.