Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj Shpallet ''Qytetar Nderi i Komunës së Bujanocit''

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj Shpallet ''Qytetar Nderi i Komunës së Bujanocit''

Kuvendi Komunal i Bujanocit në seancën e sotme solemne ka votuar PËR ndarjen e titullit "Qytetar Nderi" i Komunës së Bujanocit kryebashkiakut të Tiranës z. Erion Veliaj.

Në seancë morën pjesë 23 këshilltarë, dhe të gjithë votuan PËR, pa asnjë KUNDËR dhe asnjë ABSTENIM.

Tani mbetet që Ministria e Administratës Shtetërore dhe Pushtetit Lokal të jep pëlqim për zyrtarizimin e titullit "Qytetar Nderi".