Shefi i Zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd z.Jetish Jashari takon përfaqësues politik nga Lugina e Preshevës

Shefi i Zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd z.Jetish Jashari takon përfaqësues politik nga Lugina e Preshevës

Takim vëllazëror me Shefin e Zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd, Shkëlqesinë e Tij Ambasadorin Jetish Jashari.

Situata aktuale politike në Luginë të Preshevës dhe problemet me të cilat përballet pakica shqiptare në këtë rajon, ishin temat e këtij takimi.

Takim ky, i cili është në vazhdën e bashkëbisedimeve të rregullta të përfaqësuesve politik e institucional të Luginës së Preshevës me Zyrën Ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd.