Fillojnë punimet në rregullimin e infrastrukturës në komunën e Bujanocit

Fillojnë punimet në rregullimin e infrastrukturës në komunën e Bujanocit

Kryetari i komunës së Bujanocit me bashkëpunëtorë ka përcjellur nga afër punimet në rregullimin e infrastrukturës rrugore.

Punimet po zhvillohen në 14 rrugë lokale në Tërnoc, ku vlera e përgjithshme e punimeve është 11.636.199,20 pa TVSh, kurse punëkryes janë "Saba Bellça" dhe "Shera Beton".