• E mërkurë / Dec-07 14:28
  • Kontakt

PDSH kandidon z.Enver Mehmeti për kryetar të KKSH-së

PDSH kandidon z.Enver Mehmeti për kryetar të KKSH-së

Postimi i plotë nga PDSH:

Në mbledhjen e përbashkët të kryesisë dhe kryetarëve të nëndegëve të PDSH-së që është mbajtur sonte në selinë e partisë është vendosur pjesmarrja në zgjedhjet për Këshill Kombëtar Shqiptar me forcat vetanake politike. Kandidati për kryetar të Këshillit Kombëtar unanimisht u miratua z. Enver Mehmeti, jurist i diplomuar. Gjer tani, kandidati i PDSH-së për Këshill Kombëtar është i vetmi nga komuna Preshevë! Pas dymbëdhjet vite funksionimi të Këshillit Kombëtar Shqiptar, asnjëher nuk pati kryetar nga Presheva. Prandaj, është radha të mbështetet Enveri nga I gjith sovrani në Preshevë.  Ftojmë shqiptarët e komunës Preshevë që t'ë mbështesin me votë Enver Mehmetin për Kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar.