Nënshkruhet zyrtarisht kontrata në Stamboll për hapjen e LC Waikiki në Preshevë në qendrën tregtare VM Center

Nënshkruhet zyrtarisht kontrata në Stamboll për hapjen e LC Waikiki në Preshevë në qendrën tregtare VM Center

Lajmin e ka bërë të ditur drejtori i qendrës tregtare VM Center z.Faton Sylejmani.

Shkrimi i plotë i drejtorit të VM Center z.Faton Sylejmani:

Sot në zyret qëndrore të LC Waikiki-t në Stamboll u nënshkruajt kontrata përfundimtare për hapjen e pikës shitëse në Preshevë.
Pas punimeve intenzive disa mujore, sot e gjithë mundi u kurorzua me aktin final, për fillimin e një bashkpunimi afarist!
Kjo është një vlerë e shtuar pë VM Center, si dhe Preshevën në tërësi!

Me rrespekt:
F.S.