PDSH fton në takim konsultativ APN-në dhe LR-në për formim të qeverisjes lokale në Preshevë

PDSH fton në takim konsultativ APN-në dhe LR-në për formim të qeverisjes lokale në Preshevë

Partia Demokratike Shqiptare zyrtarisht ka ftuar në takim konsultativ për krijimin e një shumice të re për mandarin e ardhshëm katër vjeçar në komunën e Preshevës

Lajmin e kanë bërë të ditur dy subjektet që kanë marrë ftesë nga PDSH nëpërmjet komunikateve.

Takimi pritet të ndodh ditëve në vazhdim