VZHK shpallë konkurs pa pagesë për pranimin e 10 kursanteve në kursin profesional të rrobaqepsisë

VZHK shpallë konkurs pa pagesë për pranimin e 10 kursanteve në kursin profesional të rrobaqepsisë

Konkurs

Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim shpallë konkurs për pranimin e 10 kursanteve në kursin profesional të rrobaqepsisë.

Kursi profesional i  rrobaqepsisë , projekt ky i cili është mbështetur nga TIKA dhe  nga Komuna e Preshevës  ,po implenetohet tashmë për  5 vitë me rradhë.

Kursi profesional i rrobaqepsisë  është një kurs intenziv dhe zgjatë  6 muaj.

Kursi profesional i rrobaqepsisë për gjeneratën e - 5 është Pa pages i cili është mundesuar nga  shoqata partnere   IHH HOLANDA 

Përparësi në këtë konkurs do të kenë nënat vetushqyese dhe familjet në kushte të vështira ekonomike.

Kriteret për pjesëmarrje në konkurs janë:

1.Plotësimi i aplikimit.

2.Dëftesa apo diploma / kopje.

3.Pjesmarrësit të jenë të gjinisë femrore.

4.Grupmosha 18-50 vjet.

Pjesmarres ne konkurs mund ta beni duke plotesuar aplikacionin  ( pasi te plotesohen )  mund të dorëzohen ne zyren e shoqates , email:  ngovision4dc@gmail.com dhe ne faqen zyrtare te facebook

Facebook: Vizioni për zhvillim dhe kooperim 

Zyrja eVizioni për Zhvillim dhe Koperim : Shtëpia e Kulturës “ Abdulla Krashnica “ , kati i dytë , pranë Tv Preshevës dhe Zyrës për të rinjë.

Afati për aplikim në Kursin profesional të rrobaqepsisë është i hapur nga data 

14.06.2022– 28.06.2022