Haradinaj kërkon ndërprerjen e mandatit të UNMIK-ut

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka kërkuar që misionit të UNMIK-ut t’i ndërpritet mandate.

Këtë kërkesë ai e ka parashtruar me anë të një postimi në Facebook.

Sipas tij, vazhdimi i misionit të UNMIK-ut, është vazhdim i konfuzionit për të gjithë.

Postimi i plotë i tij në Facebook:

Vazhdimi i misionit të UNMIK është vazhdim i konfuzionit për të gjithë.

Ndërprerja e mandatit të këtij misioni është i nevojshëm dhe krijon qartësi institucionale.