• E mërkurë / May-18 12:27
  • Kontakt

Sinani kërkon mbështetjen e Shqipërisë dhe Kosovës për Luginën e Preshevës

Sinani kërkon mbështetjen e Shqipërisë dhe Kosovës për Luginën e Preshevës

Shkruan Ardita Sinani :

Mbi nevojën e themelimit të një organi të përbashkët qeveritar Kosovë-Shqipëri për Luginën e Preshevës.