Kryetarja e PVD-së në Preshevë znj.Ardita Sinani ka pranuar letër faleminderimi nga Melisa Haradinaj-Stublla, ministre e punëve të jashtme në Kosovë

Kryetarja e PVD-së në Preshevë znj.Ardita Sinani ka pranuar letër faleminderimi nga Melisa Haradinaj-Stublla, ministre e punëve të jashtme në Kosovë

E nderuar dhe respektuar jashtëzakonisht shumë me vlerësimin në letrën mirënjohëse të pranuar dje nga Ministrja e Qeverisë së R. Kosovës znj. Meliza Haradinaj-Stublla.

Përkushtimi ndaj vendit është obligim moral dhe politik, prandaj gjithmonë do të jemi të gatshëm të bashkëpunojmë në të mirë të vendit.

Të bashkuar do jemi më të fuqishëm, koha është tash! - ka shkruar në facebook kryetarja e PVD-së dega në Preshevë znj.Ardita Sinani