Në Preshevë, në situatën e jashtëzakonshme lindë foshnja me ndihmën e ekipit të Dr. Arta Selimi

Në Preshevë, në situatën e jashtëzakonshme lindë foshnja me ndihmëne ekipit të Dr. Arta Selimi

Nëna është nga Presheva, ndërsa foshnja është sjellë në botë, me ndihmën e ekipit mjeksor të udhëhequr nga Dr. Art Selimi, një vajzë që peshon 3 kilogram e 720 gram.

Foshnja e parë që nga paraqitja e gjendjes së jashtëzakonshme ka lindur në Maternitetit Ambulantor në Preshevë.

Nëna është nga Presheva dhe fëmija është sjellë në jetë me ndihmën e një ekipi të udhëhequr nga Dr. Arta Selimi, një vajzë që peshon 3 kilogram e 720 gram.

Si nëna ashtu edhe fëmija ndjehen mirë. Kujtojmë që deri dje reparti i Gjinekologjisë në Vranjë ishte mbyllur pasi një gjinekolog u konfirmua me koronavirus.