z.Kamberi takim me shefin e ri të zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd, z.Jetish Jashari

z.Kamberi takim me shefin e ri të zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd, z.Jetish Jashari

Shefin e ri të zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd, z.Jetish Jashari ka qëndruar sot në komunë të Bujanocit ku është takuar me kryetarin e kësaj komune z.Shaip Kamberi.

Postimi i plotë i z.Kamberi në profilin e tij në facebook.

Takim me shefin e ri të zyrës ndërlidhëse të Republikës së Kosovës në Beograd, z.Jetish Jashari, me të cilin biseduam për vazhdimin e bashkëpunimit të ngusht në mes Komunës së Bujanocit dhe institucionet e Republikës së Kosovës.

Ambasadori Jashari është i emëruari i ri i Republikës së Kosovës në Beograd.