• E mërkurë / Jun-03 13:58
  • Kontakt

Barclays: iPhone 12 mund të ketë fuqinë e një MacBook Pro dhe sensorë të përmirësuar 3D

Barclays: iPhone 12 mund të ketë fuqinë e një MacBook Pro dhe sensorë të përmirësuar 3D

Duket se formacioni i ri i iPhone 12 do të jetë një nga pajisjet më të mira dhe më të fuqishme në vitin 2020.

Shënimet e hulumtuesve dhe thashethemet e tjera thonë se do të marrim  më shumë modele iPhone se kurrë më parë dhe gjithashtu supozohet të  përfshijnë më shumë RAM.

Sidoqoftë, duket se Apple nuk do të ndalet këtu, dhe mund të  përfshijnë gjithashtu fuqinë e një MacBook Pro 15-inç dhe sensorë të  përmirësuar për Face ID dhe 3D.

Parashikimet e reja nga analistët e Barclays thonë se formacioni i  iPhone 12 do të përfshijë Face ID të përmirësuar dhe ndjeshmëri më të  mirë 3D, por ata nuk shpjegojnë se si.

Kjo mund të nënkuptojë që Apple do të përmirësoj sistemin e kamerave  TrueDepth të përdorur për Face ID, dhe kamera e re Time of Flight në  panelin e pasëm do të përmirësonte kapjet e fotografive 3D.

Procesori i ri Apple A14 gjithashtu mund të ndihmojë pasi supozohet  të ofrojë mbështetje për shpejtësi më të lartë të të dhënave 5G, më  shumë RAM dhe performancë më të mirë AR.