Françeska Jaçe nuk i ka qejf të brendshmet… shkon pa to në emision (VIDEO)

(VIDEO)

në emisionin special të “Shiko Kush Luan”, Jaçe ka zbuluar padashje se nuk kishte veshur të bréndshme. Ishte Florian Binaj, që pyeti vajzat e ftuara në një moment ‘delikat’ se çfarë ngjyre i kishin të bréndshmet. Aurela Hoxha, Sara Kolami, Adrola Dushi e Agnesa Vuthaj qeshën, ndërsa vetë Françeska pohoi tha se nuk kishte veshur asgjë.

Vajzat: “Bezhë, nudë”…

Fifi: Françeska nuk ka veshur asgjë.

Françeska: Jo.

Luana: Do e mbyllim?

Florian Binaj: Jemi me një palë mbathje mangut.

Fifi: Bravo.

Françeska: I kam bezdi mbathjet.

Luana: Ca ke bezdi ti mi? Edhe mbathjet dhe sutjénat?

Françeska: Te dyja

Luana: Rrike lak*riq ti mi…

Françeska: Të premtoj që do i vesh herën tjetër…