“Simpatia e shkollës” publikohet nga Sabri Fejzullahu dhe Leonora Jakupi

Sabri Fejzullahu dhe Leonora Jakupi i këndojnë simpatisë së shkollës në këngën e re.

Sabri Fejzullahu dhe Leonora Jakupi kanë bashkuar forcat për projektin e ri muzikor.

Dyshja sapo kanë publikuar këngën me titull “Simpatia e shkollës”, të cilën e sjellin me plot ritëm.

Për tekstin e kësaj kënge është kujdesur Kreshnik Avdiu, orkestirmin Ardian Kastrati, ndërsa producent është Shpetim Desku.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën e re nga Leonora Jakupi dhe Sabri Fejzullahu.