“Sa më e vjetër aq më e mirë”: Njëzet meshkujt e famshëm që po plaken si vera!

“Sa më e vjetër aq më e mirë”: Njëzet meshkujt e famshëm që po plaken si vera!

Disa meshkuj janë atje duke na bërë të besojmë se mund të kontrollojnë procesin e plakjes në trupat e tyre dhe janë vetëm duke u bërë edhe më të nxehtë e më të mirë, si ‘vera e mirë’.

Nga Zac Efron deri te Keanu Reeves, këta janë 20 meshkujt e famshëm në botë që nuk e shikojnë aspak moshën e tyre, e mbi të gjitha vazhdojnë të rrëmbejnë zemrat e të bëjnë të rrahin sa më shumë.

Ne në Bright Side jemi të bindur që këta burra kanë çasje në burimin e rinisë dhe ne dëshirojmë të ndajmë emrat me juve.