Krasniqi: Pronari i MNF Security dëshmon më së miri se kush e ftoi policin dhe bëri shtetrrethimin e Kuvendit Komunal(VIDEO)

Krasniqi: Pronari i MNF Security dëshmon më së miri se kush e ftoi policin dhe bëri shtetrrethimin e Kuvendit Komunal(VIDEO)

Rinor Krasniqi Këshilltari i Kuvendit Komunal i cili tentoi të nxirret dhunshëm nga Salla e Konferencave ku pritej të zhvillohet vazhdimi i seancës së rregullt publikon ka reaguar në profilin e tij në facebook ku postimit të tij i ka bashkangjitur edhe një video:

"Intervista e pronarit të MNF Security i cili deklarohet për Presheva.com dhe kjo intervist dëshmon më së miri se kush e ftoi policin dhe bëri shtetrrethimin e Kuvendit Komunal....

Gjatë tentimit të dhunshëm ndaj meje i sigurimit të Objektit Komunal jashtligjshëm, po këta të njejtit paskan bërë edhe shtetrrethimin e Komunës së Preshevës..."