Hoti: VV s’mund të flasë për korrupsion, në Prizen për pak pushtet kanë punësuar plot militantë

Hoti: VV s’mund të flasë për korrupsion, në Prizen për pak pushtet kanë punësuar plot militantë

“E pastaj i keni shkarku zyrtarët që i keni punësu vetë’’, tha Hoti

Hoti gjithashtu ka thënë se gjysma e kandidatëve që i kanë në listë, janë ish-anëtarë të Partisë Demokratike të Kosovës.

‘’Gjysmën  e kandidatëve, Vetëvendosje i ka ish-anëtarë të PDK-së. PDK e ka një listë ku i jepet përparësi të rinjve. Kandidatë të denjë dhe që nuk kanë asnjë aktakuzë’’, tha Hoti T7.