TIKA dhe Ambasadori i Turqisë qëndruan në Preshevë tek Shoqata Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim (Video)

TIKA dhe Ambasadori i Turqisë qëndruan në Preshevë tek Shoqata Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim

Delegacioni turk mori pjesë në ceremoninë solemne me rastin e përfundimit të kursit profesional të rrobaqepësisë me qëllim të aftësimit të numrit të konsideruar femrash nga komuna e Preshevës të organizuar nga Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim finacuar nga Agjensioni turk për zhvillim dhe koordinim TIKA. Ku për të gjiitha kursantet u nda nga nje certifikatë.

Fjalën para të pranishmëve e morën Lulzim Miftari, Shefki Jonuzi si dhe Ambasadorin e Turqisë, z.Tanju Bilgiç.

Pas fjalimit të shkëlqesisë së tij Ambasadorit turk z.Tanju Bilgiç u ndan edhe disa mirënjohje për institucionet që e mbështetën këtë projekt.