Të brendshmet e vogla i zbulojnë pothuajse gjithçka modeles ruse

Modelja e njohur kësaj here nuk ka lënë vend aspak për imagjinatë.

Modelja e njohur ruse i ka bërë të gjithë ta kthejnë kokën nga ajo.

Ajo e ka publikuar një foto në llogarinë e saj në Instagram dhe ka treguar shumë me të brendshmet të cilat vihet re se po i bien të vogla.

Përveç gjoksit ajo ka treguar pak edhe nga pjesa intime kështu duke mos lënë vend për imagjinatë.

Anastasia Kvitko është njëra ndër modelet më të ndjekura në rrjete sociale.