Liderët e Luginës së Preshevës takim në Kongresin e SHBA-së me Kongresmenë Demokrat dhe Republikan (FOTO)

Liderët e Luginës së Preshevës takim në Kongresin e SHBA-së me Kongresmenë Demokrat dhe Republikan

Gjatë vizitës në Washington DC, bashkë me nënkryetaren e PVD-së Ardita Sinani dhe kryetarin e PDSH-së, Ragmi Mustafa, veç takimeve që patëm me përfësues të Ligës shqiptaro-amerikane, në Kongresin e SHBA-së takuam kongresmenë nga radhët e Demokratëve dhe Republikanëve me ç’rast u takuam edhe me liderin e Rebublikanëve, Kongresistin Kevin Mec Carty.

Ditët në vijim në pritje të takimeve të ndryshme që do të kemi në Shtëpinë e përfaqësuesve të SHBA. - ka shkruar z.Shaip Kamberi në profilin e tij në facebook.