Ende pa u lansuar në treg, Galaxy Fold ka probleme me ekranin

Ende pa u lansuar në treg, Galaxy Fold ka probleme me ekranin

Javën e ardhshme, Galaxy Fold i Samsung do të bëhet telefoni i parë me një ekran të palosshëm për të arritur shtëpitë e konsumatorëve. Për vite me rradhë, kompanitë kanë lajmëruar ekrane të palosshme, kështu që teknologjia e lansuar në treg është një punë shumë e madhe.

Meqenëse është një pajisje e gjeneratës së parë, ka shumë kufizime dhe gjithashtu ka të ngjarë që të ketë probleme.

Me sa duket, një nga problemet e para të mëdha është shfaqur para lansimit të shitjes me pakicë, dhe nuk vjen si habi që ajo ka të bëjë me ekranin e pajisjes.

Ndërkohë që është e pasigurt në këtë pikë se sa njësi janë në përdorim dhe sa janë prekur, vlerësuesit e ndryshëm online kanë filluar të raportojnë se njësitë e tyre vuajnë nga probleme të ndryshme kur bëhet fjalë për ekranin e palosshëm.

Aktualisht ekzistojnë tre probleme, të cilat janë shkaktuar nga heqja e shtresës mbrojtëse në ekran, tjetra është shkaktuar nga disa mbeturina nën ekran, dhe e fundit është dridhja e ekranit pa ndonjë arsye apo ritëm.

Nëse ekrani ka probleme, Samsung mund të kërkojë ta shtyjë lansimin e pajisjes dhe ta rregullojë problemin. Që tani, konsumatorët kanë shpenzuar para për para-porosi.

Pajisjet që janë në treg janë një grup i vogël i menduar për vlerësuesit. Deri më tani, dëmi është i vogël kur krahasohet me atë se sa i madh mund të bëhet kur pajisja të publikohet për mijëra konsumatorë javën e ardhshme.

Kompania duhet të jetë e vetëdijshme se sa e rrezikshme mund të jetë një situatë e tillë, pasi përjetoi një çështje më të rëndë në të kaluarën me bateri eksploduese në Galaxy Note7 të saj.