Dështojnë ''matematikat'' e Shqiprim Arifit, Enis Sejdiu emrohet drejtor në Shkollën Fillore në Leran

Dështojnë “matematikat” e Shqiprim Arifit, Enis Sejdiu emrohet drejtor në Shkollën Fillore në Leran

Sot, Ministria e Arsimit të Republikës së Serbisë, pas shumë konfrontimeve të brendëshme mes ushtruesit të detyrës së drejtorit të shkollës fillore Veton Saqipi e kundërkandidateve tjerë, drejtor i shkolles fillore të fshatit Leran është emruar z.Enis Sejdiu nga Presheva.

Edhe pse ish-ushtruesi detyres z.Veton Saiqipi kishte përkrahjen pa rezervë te kryetarit Arifi, njëherit edhe të partnerëve të tyre të koalocionit SNS, duket se Ministria Arsimit të Republikes së Serbise ua prishi matematikat Shqiprim Arifit dhe shefit të SNS-it për Jug të Serbisë, ”Ajshtanjit te Surdulices” Dragan Stevanovic-Boske.