PDSH kandidon për kryetar komune z.Mustafa

PDSH kandidon për kryetar komune z.Mustafa

PDSH në mbledhjen e mbajtur ka kandiduar z.Ragmi Mustafa për bartës të listës zgjedhore dhe kandidat për të udhëhequr komunën e Preshevës, në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 2 qershorë të këtij viti.