Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim së bashke me IHH NL kanë dhuruar çanta për nxënësit në Bujanoc

Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim së bashke me IHH NL kanë dhuruar çanta për nxënësit në Bujanoc

Postimi i plotë i organizatës Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim:

Sot vazhduam në Bujanoc

Vizioni për zhvillim dhe kooperim në bashkëpunim me Organizatën IHH NL dhuruan çanta edhe  për nxënësit në Komunën e Bujanocit.

Në implementimin e projektit

" Çanta për nxënësit "  

të pranishëm ishin edhe përfaqësues nga organizata partnere IHH NL.

Nga ky  projekt u mundësua dhurimi i 

Çantave shkollore dhe mjeteve kancelarike për nxënësit :

Sh.F " Sami Frashëri " Konçul 

Sh.F " Sami Frashëri " Dobrosin

Sh.F " Ali Bektashi " Nasalc

Sh.F " Ali Bektashi " Oslla

Faleminderit #IHHNL

Çok teşekkürler 

Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim

Bujanoc  , 14.09.2022